Căutăm un Video Editor vorbitor de limbă germană pentru colaborare de tip “project based” sau “full time”
Nia Cremene
Co-Fondator
All About Parenting

Dacă ești un Video Editor harnic, vorbitor de limba germană, cu o doză de entuziasm pentru psihologie sau pentru copii, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga $500 dacă ne recomanzi omul care va ajunge colaboratorul nostru! Citește tot mesajul pentru a afla cum.

Iată despre ce urmează să îți vorbesc în continuare:
1) Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp
2) Ce tip de Video Editor căutăm și cum vei contribui la schimbarea mai multor generații de părinți
3) Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă
4) De ce să nu aplici la noi
Iar, în final, dacă chiar îți dorești și toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici ca să ajungi unul dintre starurile din echipa noastră.
1) Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Numele meu este Nia Cremene, iar povestea All About Parenting pentru mine a început acum mai bine de 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în weekend. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede, am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie; va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting bazată pe cele mai recente cercetări în știința motivației și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atâta timp cum să îl crești o viață.

(Nia Cremene prezentând unul dintre evenimentele live, înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. În prezent, echipa All About Parenting numără aproape 50 de persoane, 7 naționalități diferite, 4 limbi în care suntem prezenți și clienți din toată lumea. 

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, am întâlnit în ultimii 3 ani peste 250.000 de părinți care au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit online și offline.

În prezent, avem peste 300.000 de părinți care ne citesc săptămânal emailurile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 25.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Initial, All About Parenting a pornit în Romania, deși am fost de la început în contact cu cercetători de la mai multe universități (azi, peste 40!) din toată lumea. Ceea ce părea la început doar un proiect local, a luat amploare și se extinde frumos în alte țări din lume.

Acest lucru se datorează faptului că fundamentele programului All About Parenting (cum e Teoria Auto-determinării) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, statut social etc. All About Parenting nu este „părerea unei mame”, cum sunt majoritatea blogurilor din domeniu, și nu oferă o „rețetă” care îți spune ce să faci. În schimb, explică simplu, pe limba părinților, lucruri complexe, testate și validate în cele mai recente cercetări psihologice din întreaga lume.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, rusă și polonă, iar, în următorii 2 ani, vrem să dezvoltăm echipa în țările vorbitoare de germană, spaniolă, franceză și italiană.

(Nia Cremene prezentând unul dintre evenimentele live, înainte de Coronavirus)
Ce vrem să realizăm în viitor la All About Parenting

Deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani, vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți, la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu are un impact la fel de puternic în viața fiecăruia dintre noi ca relația dintre părinți și copii (parenting). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting), cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și, de aceea, avem nevoie de tine.

2) Ce tip de Video Editor căutăm și cum vei contribui la schimbarea mai multor generații de părinți

Căutăm un Video Editor care nu obosește să editeze materiale video excepționale.

Responsabilitățile tale vor fi:

 • să editezi 2 video-uri pe zi din varianta germană a programului All About Parenting (uite aici un exemplu);
 • să editezi 1-2 reclame pentru Facebook (uite aici un exemplu);
 • să respecți cerințele din Brief (adăugarea subtitrărilor, antet, efecte de text, derulare, muzică adecvată etc.) primite de la Team Manager;
 • să implementezi feedback-ul Team Manager-ului și să produci versiunea finală a video-ului;
 • să cauți, să propui și să implementezi continuu noi tehnologii de editare și cele mai bune practici din industrie pentru a maximiza eficiența.
3) Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Suntem o echipă prezentă pe 3 continente cu 7 naționalități diferite, în care fiecare coleg simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Dacă îți place să faci lucrurile să se întâmple, cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

Lucrăm în întregime de la distanță, cu program flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți calendarul webinariilor.

Expertul All About Parenting în Engleză este o persoană foarte specială. Patrick Ney este de origine britanic și s-a mutat în Polonia în urmă cu aproape 10 ani când s-a căsătorit cu o frumoasă poloneză, împreună cu care are în prezent 2 copii. S-a certificat în metodologia All About Parenting pe care o predă admirabil în cadrul seminariilor și video-urilor online. 

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Obiectivele sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât livrează rezultatele stabilite în standardul agreat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială, septembrie 2021)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm un Video Editor vorbitor de limbă germană…

4) Deci, NU aplica dacă…
 • nu înțelegi limba germană;
 • nu îți place să faci lucruri repetitive și rutina te obosește;
 • nu ai mai editat video-uri pentru reclame de Facebook;
 • nu știi să primești feedback;
 • nu știi Adobe Premier cel puțin de nota 8 din 10;
 • nu te poți manageria singur mult timp, având rolul și obiectivele bine definite.
Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

1) Dă click pe link-ul de mai jos și completează formularul de acolo;

2) Dacă toate lucrurile sunt ok, trecem la următorul pas, unde vom avea întrebări mai detaliate;

3) Dacă și acolo suntem ok, atunci trecem la pasul următor – să ne cunoaștem;

4) Dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invităm să aplici pentru că abia așteptăm să te cunoaștem!
P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Recomandă o persoană pe care o consideri potrivită pentru acest rol, iar noi îți răsplătim ajutorul. Dacă angajăm această persoană, tu vei primi un comision de $500..

Fără glumă…

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.

Până acum am plătit cu drag de 10 ori câte $500 și sper să se întâmple cât mai curând.

© Copyright 2024 All About Parenting