Căutăm o Customer Care Fairy care să ne ajute să facem mai frumoasă viața a milioane de copii din Germania
Nia Cremene
Co-Fondator
All About Parenting

Dacă ești o ”zână” descurcăreață în Customer Care și vrei să contribui la o nouă generație de părinți, care își cresc copiii altfel, atunci acest mesaj este pentru tine.

Iar dacă nu ești colaboratorul pe care îl căutăm… poți câștiga 500 $ dacă ne recomanzi omul care va ajunge colaboratorul nostru! Citește tot mesajul pentru a afla cum.

Patrick Ney
Lead Trainer
Iată despre ce urmează să îți vorbesc în continuare:
1) Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp
2) Ce tip de Customer Care Fairy căutăm și cum vei contribui la schimbarea mai multor generații de părinți
3) Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă
4) De ce să nu aplici la noi
Iar, în final, dacă chiar îți dorești și toate lucrurile îți sună bine, cum faci să aplici ca să ajungi unul dintre starurile din echipa noastră.
1) Povestea noastră și cum a evoluat All About Parenting în timp

Numele meu este Nia Cremene, iar povestea All About Parenting pentru mine a început acum mai bine de 10 ani, odată cu prima certificare internațională ca Expert în Parenting.

Domeniul acesta era, la vremea respectivă, un pionierat, multă lume considerând că nu are nevoie să învețe cum să își crească mai bine copiii. Încă mai avem de lucrat la această percepție…

Începând cu același an în care s-a născut fiul meu, 2010, am oferit seminarii pentru 10-12 persoane, învățându-i pe părinți cum să își rezolve problemele de zi cu zi şi cum să crească un copil independent. Workshop-urile durau două zile, întotdeauna în weekend. Îmi aduc aminte că la primul workshop pe care l-am susținut încă alăptam (în pauze).

Destul de repede, am realizat că aceasta este misiunea mea și că parentingul va deveni mai mult decât o profesie; va deveni vocație. Într-un timp scurt, misiunea mea s-a conturat: să ajung la cât mai mulți părinți și să-i ajut, prin informații valoroase și eficiente, să aibă o relație echilibrată cu copiii lor, să-i crească conștient, în așa fel încât lumea lor de mâine să fie mai bună decât este a noastră astăzi.

Așa s-a născut prima metodologie de parenting bazată pe cele mai recente cercetări în știința motivației și primul program de parenting online cu durata de 10 luni, pe principiul că, așa cum sunt necesare 9 luni pentru a aduce un copil pe lume, ar fi de bun simț să înveți cel puțin tot atâta timp cum să îl crești o viață.

(Nia Cremene prezentând unul dintre evenimentele live, înainte de Coronavirus)

În 4 ani, am ajuns de la a fi singură „pe plantație” la a lucra cu peste 30 de oameni absolut minunați. În prezent, echipa All About Parenting numără aproape 50 de persoane, 7 naționalități diferite, 4 limbi în care suntem prezenți și clienți din toată lumea. 

Împreună cu ceilalți traineri All About Parenting, am întâlnit în ultimii 3 ani peste 250.000 de părinți care au participat la seminariile pe care le-am oferit gratuit online și offline.

În prezent, avem peste 300.000 de părinți care ne citesc săptămânal emailurile sau ne urmăresc pe Facebook și încă peste 26.000 de părinți care au parcurs programul online All About Parenting pentru a-și crește diferit copiii.

Initial, All About Parenting a pornit în Romania, deși am fost de la început în contact cu cercetători de la mai multe universități (azi, peste 40!) din toată lumea. Ceea ce părea la început doar un proiect local, a luat amploare și se extinde frumos în alte țări din lume.

Acest lucru se datorează faptului că fundamentele programului All About Parenting (cum e Teoria Auto-determinării) sunt universale și funcționează indiferent de limbă, cultură, rasă, statut social etc. All About Parenting nu este „părerea unei mame”, cum sunt majoritatea blogurilor din domeniu, și nu oferă o „rețetă” care îți spune ce să faci. În schimb, explică simplu, pe limba părinților, lucruri complexe, testate și validate în cele mai recente cercetări psihologice din întreaga lume.

În ultimii 2 ani, am tradus, filmat și editat programul All About Parenting în engleză, rusă și polonă, iar, în următorii 2 ani, vrem să dezvoltăm echipa în țările vorbitoare de germană, spaniolă, franceză și italiană.

(Patrick Ney prezentând unul dintre evenimentele live, înainte de Coronavirus)
Ce vrem să realizăm în viitor la All About Parenting

Deși pare că avem realizări notabile, ceea ce am făcut până acum este foarte puțin față de ceea ce vrem să realizăm în următorii 10 ani.

În următorii 3 ani, vrem să fim prezenți în peste 30 de țări. Suntem conștienți că este un obiectiv un pic nebun pentru o echipă mică ca a noastră, dar asta ne entuziasmează și mai mult.

Viziunea noastră este să inspirăm o „masă critică” de părinți din toată lumea, care aleg să învețe cu All About Parenting și apoi inspiră alți părinți, la rândul lor.

Din păcate, nu învățăm la școală acele lucruri de care avem nevoie în viața de zi cu zi. Și așa am ajuns să credem că nu e nevoie sau că nu e normal să înveți despre cum să crești un copil împlinit.

Nimic nu are un impact la fel de puternic în viața fiecăruia dintre noi ca relația dintre părinți și copii (parenting). De aceea, am ales să facem din asta misiunea echipei noastre.

Vrem să facem ca, în cât mai multe țări, părinților să li se pară la fel de firesc să învețe despre relaţia dintre părinţi şi copii (parenting), cum li se pare firesc să facă școala de șoferi, înainte de a se urca la volanul unei mașini.

Credem că e nedrept să învățăm mai mult pentru a conduce mașina decât pentru a educa un copil, un viitor adult.

Vrem să schimbăm acest lucru, la nivel de mentalitate colectivă.

Și, de aceea, avem nevoie de tine.

2) Ce tip de Customer Care Fairy căutăm și cum vei contribui la schimbarea mai multor generații de părinți

Imaginează-ți următorul scenariu… Rolul tău este să… AJUȚI OAMENI.

Iată un exemplu concret: Are loc un seminar online gratuit în care părinții învață să își crească copiii fără pedepse de la o persoană cu experiență.

Tu răspunzi prompt la e-mail-uri și telefoane. Uneori, poate chiar sute de solicitări pe zi. Acele sute de oameni sunt părinți.

O parte dintre ei vor ajunge la acest seminar pentru că tu… le-ai dat informațiile de care aveau nevoie.

Cineva, o mamă sau un tată, iși va crește copilul mai bine, de azi înainte. Acel copil nu va ști niciodată că tu exiști.

Dar noi vom ști că TU ești ZÂNA LUI BUNĂ! 🙂

Dacă îți dorești să pui talentul tău într-o muncă plină de SEMNIFICAȚIE, să te DEZVOLȚI cum n-ai mai făcut-o pană acum și să fii APRECIATĂ pe măsura efortului tău, atunci vezi mai jos ce așteptări avem de la tine.

 • să scrii și să comunici corect în limba Germană;
 • să scrii foarte repede la calculator;
 • să comunici cu empatie față de părinți dar și cu asertivitate;
 • să lucrezi organizat, curat și ordonat;
 • să oferi suport tehnic persoanelor care nu știu să folosească platformele noastre online;
 • să suni părinții care au participat la webinar și să verifici interesul lor pentru programul All About Parenting, să le răspunzi la întrebări etc (fără target de vânzări);
 • să răspunzi la telefoane și la e-mail-uri într-un timp cât mai scurt, pentru că suntem în secolul vitezei;
 • să răspunzi la întrebările și comentarile de pe Facebook;
 • să fii atentă la detalii, dar și rapidă;
 • să rezolvi problemele clienților și să îi ajuți să transforme nemulțumirea în mulțumire;
 • să acționezi în așa fel încât cel puțin un client pe săptămână să spună “Uau!” după ce a vorbit cu tine.
3) Alături de cine vei lucra și de ce e fain să lucrezi la noi în echipă

Suntem o echipă prezentă pe 3 continente cu 7 naționalități diferite, în care fiecare coleg simte că îndeplinește o lucrare unică, care e special menită pentru el.

Dacă îți place să rezolvi probleme, cu siguranță locul tău este în echipa noastră.

Lucrăm în întregime de la distanță, cu program flexibil, ceea ce înseamnă că vei avea ocazia să lucrezi de acasă (de oriunde ai fi, practic), atât timp cât respecți calendarul webinariilor.

La fiecare 3 luni, ne întâlnim cu toții să celebrăm reușitele din ultima perioadă, să analizăm ce s-a întâmplat în ultimele 90 de zile și să ne stabilim obiectivele pentru următorul trimestru, pentru a putea să ajungem la și mai mulți părinți și să ajutăm și mai mulți copii.

Apoi, stabilim calendarul webinariilor pentru următoarele 3 luni și toată activitatea de Customer Care se aliniază în funcție de acest calendar.

Webinariile sunt singurele lucruri fixe de la noi din echipă. În rest, fiecare se organizează cum dorește, atât timp cât rezolvă problemele clienților în standardul de timp agreat.

(echipa All About Parenting la întâlnirea trimestrială, septembrie 2021)

Dar nu vrem să pierdem timpul tău și timpul nostru, ci vrem să ne asigurăm că înțelegi foarte bine ce tip de persoană căutăm. 

Căutăm o “zână” descurcareță în Customer Care…

4) Deci, NU aplica dacă…
 • nu vorbești și nu scrii foarte bine în limba Germană;
 • nu îți place să vorbești la telefon;
 • nu ai o dicție bună și o voce clară;
 • nu scrii foarte repede la calculator;
 • nu ai cunoștințe de utilizare a rețelelor sociale;
 • nu știi să faci un cont de Gmail sau să ștergi istoricul unui browser;
 • nu îți place să lucrezi în echipă, înconjurată de alți oameni;
 • nu înveți repede și nu îți plac situațiile neprevăzute sau sarcinile noi pe care, la început, nu vei ști cum să le rezolvi și va trebui să găsești singură soluții.
Iar acum, dacă încă ești cu mine…

… și dacă bifezi toate lucrurile de care am vorbit anterior și vrei să contribui la o nouă generație de părinți care își cresc copiii altfel, uite ce ai de făcut pentru a aplica la acest rol:

Înregistrează un video în limba Germană de maxim 5 minute și trimite linkul colegei mele, Ale, (video-ul poate fi selfie realizat cu telefonul sau înregistrat pe calculator) la team@allaboutparenting.com, în care răspunzi la câteva întrebări:

 1. Spune-ne câteva cuvinte despre tine (în ce oraș și țară locuiești, ce vârstă au copiii tăi etc.)
 2. Ce experiență ai în Customer Care?
 3. Ce te-a convins să aplici pentru acest rol?
 4. De unde ai aflat de acest rol?

Cu cât mai detaliate răspunsurile de la întrebările 2 și 3, cu atât mai bine.

Ce urmează după ce aplici
 1. Fiecare e-mail de aplicare va primi un răspuns (fie el negativ sau pozitiv).
 2. Dacă toate lucrurile sunt ok, vei primi cateva exerciții practice care să arate cum lucrezi.
 3. Dacă și acolo suntem ok, atunci ne vom vedea la interviu.
 4. Iar în final, dacă totul e în regulă, cu siguranță vom găsi o soluție de remunerație care să ne pună pe aceeași pagină și să putem lucra împreună.

Așadar, dacă bifezi toate punctele enumerate anterior, te invităm să aplici pentru că abia așteptăm să te cunoaștem!

P.S. “Se oferă recompensă!” 🙂

Recomandă o persoană pe care o consideri potrivită pentru acest rol, iar noi îți răsplătim ajutorul. Dacă ajungem să colaborăm cu această persoană, tu vei primi un comision de 500 $.

Fără glumă…

Am plăti oricum o sumă de bani unei agenții de recrutare – de aceea cred că e mai bine ca această sumă să meargă către cineva din comunitatea părinților care ne urmăresc.

Până acum am plătit cu drag de 10 ori câte 500 $ și sper să se întâmple cât mai curând.

© Copyright 2024 All About Parenting